Likya Fethiye Turu (2 Gece Konaklamalı) Tur Programı

Bellimatur'dan Kaçırılmaz Fırsat

 LİKYA & FETHİYE TURU 

Cennet Bölge'de unutulmaz Hafta sonu turu sizi bekliyor!

GÖKOVA – DALYAN – İZTUZU PLAJI – SAKLIKENT –ÜÇAĞIZ
KEKOVA TEKNE TURU –KAŞ –ÖLÜDENİZ –BELCEKIZ PLAJI – FETHİYE –AKYAKA

 3 GÜN 2 GECE | YARIM PANSİYON KONAKLAMA 

Her Hafta Sonu CUMA SABAH Çıkışlı 2 Günlük Hafta Sonu Turu
Kekova Üçağız Tekne Turu 
Bellimatur'da
Akyaka Tekne Turu 
Bellimatur'da
Ölüdeniz ve Belcekız Plajları 
Bellimatur'da

15-17 Temmuz (SON YERLER)

9-12 Temmuz Kurban Bayram 3 Gecelik Programı Ayrıca İsteyiniz
22 -24  Temmuz  / 29 -31 Temmuz  / 12 -14 Ağustos / 19 - 21 Ağustos  
26 -28  Ağustos / 2- 4  Eylül  / 9 -11 Eylül  / 16 -18  Eylül / 23-25 Eylül  
30 Eylül - 2 Ekim / 7 -9 Ekim

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Girne Ofis, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Lozan, Üçyol, Üçkuyular, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: GÖKOVA – DALYAN – İZTUZU PLAJI –ÇALIŞ – SAKLIKENT –ÜÇAĞIZ –KEKOVA TEKNE TURU –KAŞ –ÖLÜDENİZ –BELCEKIZ PLAJI – FETHİYE –AKYAKA
PROGRAM
1 Gün: GÖKOVA - DALYAN - KAUNOS MEZARLIKLARI - İZTUZU PLAJI

Sabah saat 05:00 ile 06:30 arası sizleri Girne Ofis, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Lozan, Üçyol, Üçkuyular, Ege Üni. Acil buluşma noktalarından alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Buluşma noktası saatleri, rehber ve araç bilgisi turunuzdan 1 gün önce SMS (Kısa Mesaj) olarak bildirilecektir.

Ekstra sabah kahvaltımızı alıp AYDINÇİNEMUĞLA üzerinden keyifli bir yolculuk sonrası Ege'nin manzaraları eşliğinde GÖKOVA’ya ulaşıyoruz. GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, ülkemizde gizli kalmış ve doğallığını koruyabilmiş ender yerlerden biri olan DALYAN’a yol alıyoruz. Dalyan’a geldiğimizde önce öğle yemeğimizi alıyor, sonrasında da  DALYAN TEKNE TURU’na (ekstra) çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotograf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Caunos Kral Mezarlarını, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını gezerek arzu edenlerle yüzme molaları veriyoruz. Buradan, Fethiye bulunan otelimize geçiyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra, isteyen konuklarımız otele çok yakın mesafeye sahip Göcek merkezi gezebilir. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: SAKLIKENT - KAPUTAŞ PLAJI - ÜÇAĞIZ - KEKOVA - KAŞ - KALKAN

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, SAKLIKENT’e hareket ediyoruz. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak. Daha sonra,denizin turkuaz rengini göreceğimiz,KAPUTAŞ PLAJI’nda fotoğraf molası vererek,denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA’'da, Tekne Turu'na çıkıyoruz. ÜÇAĞIZ’dan teknelere biniyoruz ve kristal kadar berrak sularda, Batık Şehir’i görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’de alarak, yüzme molaları veriyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatler sonrası, Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti, KAŞ’a varıyoruz..Kaş sokaklarında, çarşısında ve sahilinde gezintiler yapıyoruz ve serbest zaman alıyoruz. KAŞ’ta vereceğimiz mola sonrasında, KALKAN üzerinden,tekrar Otelimiz’e geri dönüyoruz. 



3 Gün: ÖLÜDENİZ - BELCEKIZ - AKYAKA - AZMAKBAŞI - İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, ÖLÜDENİZ'e hareket ediyoruz.  Kumsalı turkuaz rengi olan Ölüdeniz'in en gözde plajı BELCEKIZ Plajında yüzme molası veriyoruz. Yüzme keyfinden sonra Fethiye merkez'e ulaşıyoruz. Öğlen yemegini fethiye'de aldıktan sonra AKYAKA mevkisi doğru yolculuğumuz başlıyor. Akyaka'da Serbest zaman verildikten sonra isteyen misafirlerimiz AZMAKBAŞI tekne turuna katılabiliyor.Geri dönüş yoluna geçerken yolda alacağımız molaların ardından akşam geç saatlerinde İZMİR ‘e varıyoruz ve bir başka seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Yolda Alınan Yemek ve Molalar
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • TEKNE  Turları 


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://www.bellimatur.com/likya-turlari-2gece-konaklamali
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 19.04.2024 09:33 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.