Sagalassos, Salda Gölü ve Göller Bölgesi Turu Tur Programı

Haftasonu FIRSATI!

 SAGALASSOS ve GÖLLER BÖLGESİ TURU 

ISPARTA'NIN EN LÜKS TEK 5* OTELİNDE KONAKLAMA AYRICALIĞI...

SALDA GÖLÜ-YARIŞLI GÖLÜ-HACILAR KÖYÜ-BURDUR- ARKEOLOJİ MÜZESİ-AĞLASUN-SAGALASSOS ANTİK KENT-ISPARTA-ACILGÖL-EĞİRDİR GÖLÜ-KAKLIK MAĞARASI

1.TUR: 15-16 Nisan  2.TUR: 29-30 Nisan  3.TUR: 23-24 Eylül  4.TUR: 7-8 Ekim
5.TUR: 21-22 Ekim  6.TUR: 28-29 Ekim  7.TUR: 11-12 Kasım 
8.TUR: 18-19 Kasım  9.TUR: 25-26 Kasım

( 2 GÜN 1 GECE ) 1899 TL'den itibaren
5* BARİDA HOTELS Y.P. (Isparta'da)

Fiyatlar sınırlı kontenjan için geçerlidir. Kontenjan doldukça fiyatlar artacaktır.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: SALDA GÖLÜ-YARIŞLI GÖLÜ-HACILAR KÖYÜ-BURDUR- ARKEOLOJİ MÜZESİ-AĞLASUN-SAGALASSOS ANTİK KENT-ISPARTA- ACIGÖL-EĞİRDİR GÖLÜ-KAKLIK MAĞARASI
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:00 ile 07:00 arası sizleri Fahrettin Altay (Ziraat Bankası Önü), Üçyol Pamukkale Ofis Önü, Girne Caddesi (Bellima Tur Ofis Önü), Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt Önü, Bayraklı Üst Geçit (Deniz Tarafı), Bornova Ege Acil Önü buluşma noktalarından alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Buluşma noktası saatleri, rehber ve araç bilgisi turunuzdan 1 gün önce SMS (Kısa Mesaj) olarak bildirilecektir. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından,KAKLIK MAĞARASI Pamukkalede bulunan travertenlere benzer ,traverten basamaklarıyla eşine rastlanmaz güzellikte olup, Küçük Pamukkale veya Mağara Pamukkale olarak adlandırılmaktadır. Mağara içerisinde bol miktarda termal su bulunmaktadır.Berrak,renksiz ve kükürt kokulu olan bu su varlığı bazı cilt hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir.KAKLIK MAĞARASI`nı geziyoruz. Daha sonra, ACIGÖL’ü panoramik olarak görerek,   ISPARTA ya hareket ediyoruz. Önce ISPARTA’ya Gül’ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ ve GÜL HEYKELİ’ni görüyoruz ve fotoğraflarımıza ekliyoruz.. Ardından, ISPARTA merkezde serbest zaman veriyoruz. Buranın meşhur, Gül Suyu , Gül Lokumu , Gül Sabunu alışverişlerimizi yaptıktan sonra,  Göller Bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ’ne geliyoruz. Gölün etrafındaki yürüyüş parkurlarını kullanarak, kısa bir doğa yürüyüşü yapıyoruz. Akşam çaylarımızı burada keyifle yudumladıktan sonra, ISPARTA’daki 5* BARİDA HOTELS’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, AĞLASUN üzerinden,yemyeşil bir ovanın devamında SAGALASSOS ANTİK KENTİ bizi karşılıyor.Son yıllarda yapılan restorasyon çalışmaları Sagalassos Antik Kenti, antik dönemde Pisidia olarak bilinen bölgede yer almaktadır. Dağlık bir alanın bitişiğinde yer alan kentte ilk yerleşim izleri günümüzden 12.000 yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Sagalassos Antik Kenti, orijinal yapı taşlarının neredeyse tamamının bulunabildiği anıtsal yapıları ile son derece iyi korunmuş durumdadır.Diğer yandan, kentin planı, üzerinde kurulmuş olduğu teraslı yapı düşünüldüğünde oldukça çarpıcıdır ve bu yapı ile uyumlu ve etkileyici bir anıtsal merkez yaratılmıştır. Ayrıca, en az bin yıllık seramik üretimi ile Sagalassos antik dönemlerdeki en uzun seramik üretimi merkezi olarak UNESCO Dünya Miras Listesi’ne önerilmektedir.Daha sonrasında BURDUR’a geçiyoruz..BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ni geziyoruz.Sagalassos heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, Burdur Saat Kulesini görüyoruz. BURDURPanoramik şehir turumuzu tamamlıyarak, öğle yemeği için mola veriyoruz.  Turumuzun devamında, BURDUR GÖLÜ’nünmanzarası eşliğinde, HACILAR KÖYÜ’nden ilerleyerek, rehberimizden buranın tarihi geçmişi hakkında bilgi alıyoruz. Sonrasında, YARIŞLI GÖLÜ’nüde görerek, Türkiye’nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ne Türkiye’nin Maldivleri unvanı verilmiştir… Şehir gürültüsünden uzak, sessiz  ve sakin,  huzur verici  bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı akşam çaylarımızı keyifle içiyoruz. Ardından, SERİNHİSAR-DENİZLİ-AYDIN üzerinden uygun molalarla akşam geç saatlerde İZMİR’e varıyoruz.Bir başka BELLİMA TUR gezisinde buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

5* BARİDA HOTEL Y.P Konaklama 1 Gece (Sabah+Akşam Yemeği)

Lüks Otobüslerle Ulaşımlar ve Şehir Turları

Çevre Gezileri ve İkramlar

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Seyahat Sigortası Paketi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişi

Yolda giderken alınacak sabah kahvaltısı ve öğle yemekleri

Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları

Otelde belirlenen ekstralar. Otel dışındaki yapılan harcamalar



Kalkış Yerleri
  • FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (05:45)
  • ÜÇYOL PAMUKKALE OFİS ÖNÜ (06:00)
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (06:20)
  • BOSTANLI İSKELE (06:30)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (06:40)
  • BAYRAKLI ÜST GEÇİT (DENİZ TARAFI) (06:50)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (07:00)
Notlar

İptal Şartları
https://www.bellimatur.com/izmir-cikisli-goller-bolgesi-turu
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 19.04.2024 15:50 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.