Eskişehir & Beypazarı Turu Tur Programı

 ESKİŞEHİR & BEYPAZARI TURU 

1 Gece Eşkişehir En Güzel Oteli 

5*ANEMON HOTEL Konaklama Ayrılcalğı 

1 Gece Beypazarı'nın En Güzel Oteli 

BEYPALAS OTEL'de Konaklama Ayrıcalığı

BEYPAZARI’ nda BAĞ EVİ’ nde Yöresel Yemek

Canlı Müzikli Eğlence Fiyata Dahil…

 3 GÜN 2 GECE  699 TL 

1.Tur: 2-4 Nisan 2.Tur: 16-18 Nisan

3.Tur: 14-16 Mayıs (Ramazan Bayramı)

4.Tur: 28-30 Mayıs 5.Tur: 11-13 Haziran

6.Tur: 25-27 Haziran 7.Tur: 9-11 Temmuz

8.Tur: 23-25 Temmuz(Kurban Bayramı) 

9.Tur: 6-8 Ağustos 10.Tur: 20-22 Ağustos

11.Tur: 10-12 Eylül 12.Tur: 24-26 Eylül

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!

Kalkış Yerleri: Üçkuyular, Üçyol, Lozan, Girne Caddesi, Bostanlıu İskele, Karşıayaka Yunus- Anıt, Bornova Ege Acil Önü
Gezilecek Yerler: Beypazarı, Eskişehir, Kütahya
PROGRAM
1 Gün: KÜTAHYA - ÇİNİCİLER ÇARŞISI - ESKİŞEHİR - SAZOVA BİLİM SANAT MÜZESİ

Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay Shell Karşısı ZİRAAT BANK),  06:15 HATAY ÜÇYOL (otobüs yazıhaneleri Tatlıses Kebap),  06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  06:45 Girne Bellima Tur Ofis Önü,  06:50 Bostanlı İskele,  06:55 Karşıyaka Anıt,  07:20 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) sizleri alıyor ve turumuza başlıyoruz. İZMİR -  KULA - UŞAK yolu üzerinden Kütahya'ya doğru hareket ediyoruz. Uygun bir noktada kahvaltı (ekstra) molamızı vererek ilk durağımız olan çinileri ile adını dünyaya duyurmuş Kütahya'nın ÇİNİCİLER ÇARŞISI 'na varıyoruz. Burada rehberimizden gerekli bilgileri alıyor ve uygun fiyatlı porselen alışverişiniz için sizlere serbest zaman veriyoruz. Öğle yemeği sonrasında Eskişehir'e doğru hareket ediyoruz. İlk olarak SAZOVA BİLİM SANAT KÜLTÜR PARKI'na varıyoruz. 400 bin metrekarelik alana kurulu GÖLET’i, birebir ölçülerde yapılmış KORSAN GEMİSİ’ni, MASAL ŞATOSU’nu, BİLİM MERKEZİ VE UZAY EVİ’ni, SU ALTI DÜNYASI’nı görüyoruz. Buradan HALLER GENÇLİK MERKEZİ, 222 PARK (eski kereste fabrikası) ve ilk Türk yapımı otomobili DEVRİM ARABASI’nı görüyor, akşam yemeğimizi almak ve konaklamak üzere otelimize varıyoruz. Daha sonra, Eskişehir’in en yeni, en modern oteli olan 5*ANEMON OTEL’e yerleşiyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra, bu güzel şehrin hareketli gece yaşamını görmek için gece turumuzu gerçekleştiriyoruz. Eskişehir’in en merkezi lokasyonunda bulunan otelimizin bu avantajıyla, birçok yere yürüyerek gezintiler yapabilme şansına sahipsiniz. İsteyen konuklarımız, şehrin trafiğe kapalı en ünlü caddesi olan DOKTORLAR CADDESİ, ESPARK AVM, PORSUK ÇAYI çevresinde hareketli yaşantısı ile ünlü ADALAR BÖLGESİ, HALLER GENÇLİK MERKEZİ ve BARLAR SOKAĞI’nda keyifli saatler geçirebilirler. Konaklama otelimizde.



2 Gün: ESKİŞEHİR - TARİHİ ODUN PAZARI - BALMUMU HEYKELİ - PORSUK ÇAYI GONDOL GEZİSİ - BEYPAZARI - BAĞEVİ

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, ESKİŞEHİR’e hareket ediyoruz. Eskişehir’e ulaştığımızda önce TARİHİ ODUN PAZARI MAHALLESİ’ne gidiyor, restore edilmiş şehir konaklarını ve evlerini görüyoruz. Rehberimizin anlatımları ve fotoğraf çekimlerimizi tamamlayarak, Türkiye’nin ilk ÇAĞDAŞ CAM SANATLARI MÜZESİ’ni ziyaret ediyoruz. Burada birçok sanatçının eserlerini görme şansına sahip olacaksınız. Daha sonra, ATLIHAN’da Eskişehir el sanatlarının en önemli örneklerinden olan LÜLETAŞI çeşitlerini görmeye gidiyoruz. El sanatları çarşısında alışveriş için serbest zaman takiben, şehrin en güzel yapılarından biri olan tarihi  KURŞUNLU KÜLLİYESİ’ni geziyoruz. Ardından BALMUMU HEYKELLERİ MÜZESİ’ni de keyifle ve ilgiyle gezdikten sonra,  ESKİŞEHİR’ in ünlü çiğ böreğini yiyerek, şehir merkezine geçiyoruz. Kafelerini, köprülerini, vilayet konağını, belediye binasını ve heykellerle süslü caddelerini görerek, modern görünümlü şehrin, PORSUK ÇAYI’nda isteyenlerle, (Ekstra) GONDOL GEZİSİ yapıyoruz. Eskişehir gezimizi tamamlıyor ve Beypazarı'nda bulunan Otelimize yerleşiyoruz. Kısa bir süre dinlendikten sonra, akşam yemeğimizi meşhur BAĞEVİ’nde, yöresel yemeklerden oluşan menülerle canlı müzik eşliğinde alıyoruz. Konaklama BEYPALAS Otelimizde.



3 Gün: BEYPAZARI - KURŞUNLU CAMİ - HIDIRLIK TEPESİ - İZMİR

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, BEYPAZARI çarşısında, sergilerden gümüş ve Beypazarı Kurusu alışverişlerimizi yapmak için serbest zaman veriyoruz. Osmanlı Mimarisi’nin özelliklerini ve yaşayış şekillerini ince bir çizgide yaşatan, evleri ile ünlü belde BEYPAZARI’nı gezmeye başlıyoruz. KURŞUNLU CAMİİ, İNCİRLİ CAMİİ, TAŞMEKTEP’i görüp, şehrin tüm güzelliğini yansıtan HIDIRLIK TEPESİ’nde, etrafı fotoğraf ve kameralarımızla ölümsüzleştiriyoruz. Daha sonra, geçireceğimiz güzel bir gezinin ardından, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Kısa molalardan sonra geç saatlerde İZMİR’ e varıyor ve bir başka seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüslerle Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • Beypazarı Beypalas Otel’de konaklama ( 1 Gece)
  • Eskişehir’de 5* Anemon Otel’de  ( 1 Gece)
  • Ekşehir'de Şehir Merkezi Konaklama Ayrıcalığı
  • Beypazarı’nda Bağ Evi’nde  Canlı Müzik Eşliğinde 1 akşam yemeği
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Porsuk Çayı’nda Motorla Gezi (Hava şartları dahilinde gerçekleşecektir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.bellimatur.com/eskisehir-beypazari-kutahya-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 17.04.2024 01:37 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.