İstanbul Keyif Turu (Şile ve Ağva`lı) / + Tur Programı
 AĞVA ve ŞİLE'Lİ 
İSTANBUL KEYİF TURU


Şile, Ağva, Çamlıca Tepesi, Kanlıca, Kız Kulesi, Kumkapı'da Eğlence

Pier Loti, Haliç, Taksim, İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Eminönü, Mısır Çarşısı

Panorama 1453 Müzesi, Büyük Ada Turu

Boğaz'da Teknke Turu, Nostaljik Adalar Turu, Çamlıca Tepesi'nde Görsel Şölen

EĞLENCENİN KALBİ OLAN KUMKAPI’DA FASIL FARKI İLE

AVRUPA YAKASINDA 

HILTON GARDEN INN HOTEL HALİÇ Konaklama Ayrıcalığı ile


18.Tur:29-31 EkimERKEN REZERVASYON, HER TARİHTE  İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 

FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: GİRNE OFİS ÖNÜ, KARŞIYAKA ANIT, ÜÇKUYULAR, ÜÇYOL, SABANCI, LOZAN, EGE ÜNİ. ACİL
Gezilecek Yerler: Şile, Ağva, Çamlıca Tepesi, Kanlıca, Kız Kulesi, Kumkapı'da Eğlence Pier Loti, Haliç, Taksim, İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Eminönü, Mısır Çarşısı Panorama 1453 Müzesi, Büyük Ada Turu
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - İSTANBUL

Belirlenen saatlerde belirlenen noktalardan siz değerli misafirlerimizi alıyor ve MANİSA, SARUHANLI, AKHİSAR, SUSURLUK, YALOVA güzergahından uygun noktalarda molalar vererek sabah erken saatlerde İSTANBUL'a varıyoruz.



2 Gün: ŞİLE - AĞVA - ÇAMLICA TEPESİ - KANLICA - KIZ KULESİ

Sabah ilk durağımız olan Karadeniz'in güzelliğini ve havasını yansıtan İstanbul'un arka bahçesi olan Ağva'ya varıyoruz. Ağva'da kahvaltımızı yaptıktan sonra arzu eden misafirlerimiz ile beldeye renk ve güzellik sunan Göksu Nehri üzerinde tekne turu gerçekleştiriyoruz (ekstra). Daha sonra Şile'ye gelerek Şile'nin yüksek bir noktasında bulunan Şile Feneri'ni fotoğraflıyoruz. Daha sonra meşhur Şile Bezi alışverişlerimizi yapıyoruz. Daha sonra Yedi Tepeli İstanbul'a gelerek ilk karşımıza çıkan tepe olan İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi sınırlarında yer alan ve kenti 360 derecelik açı ile panoramik olarak izleyebileceğimiz, tepelik ve yeşil bir tepe olan, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına, Marmara Denizi ve İstanbul’a hâkim olan Çamlıca Tepesi'ne varıyoruz. Tam 29 farklı türde 451 bin 290 adet lalenin dikilmiş olduğu, Türk Edebiyatına ve şarkılara konu olmuş korulukta gezerek, bol bol fotoğraf çekiyoruz ve büyülü boğaz manzarasının tadını çıkartıyoruz. Daha sonra Meşhur Kanlıca Yoğurdu'nun hikayesini rehberimizden dinledikten sonra yoğurtlarımızın tadına bakıyoruz. Daha sonra Üsküdar'da Roma İmparatorluğu'ndan kalan tek mimari eser olan Kız Kulesi'ne geçeceğiz. Tarih boyunca farklı amaçlarla kullanılmış ve hakkında çokça rivayetler üretilen Kız Kulesi'ni bir de rehberimizden dinleyeceğiz. Daha sonra otelimize gelerek odalarımıza yerleşeceğiz.



3 Gün: PİER LOTİ - HALİÇ - TAKSİM MEYDANI - İSTİKLAL CADDESİ - ST. ANTUAN KİLİSESİ - GALATA KULESİ - EMİNÖNÜ - BOĞAZ TURU - MISIR ÇARŞISI - KUMKAPI EĞLENCESİ

Sabah otelimizde kahvaltımızı aldıktan sonra Pier Loti'ye çıkarak güne Haliç Manzarası eşliğinde çay kahve içmek için kısa bir serbest zaman vereceğiz. Daha sonra Taksim'e gelerek Taksim Anıtı'nı göreceğiz ve İstiklal Caddesi turumuza başlıyoruz. 1940'lı yıllarda Galatasaray Lisesi karşısında açıldığı söylenen ve ilk profiterol üretimini gerçekleştirdiği söylenen İnci Pastanesi'nde profiterollerinin tadına bakma imkânı buluyoruz. Daha sonra turumuza devam ediyor ve Atatürk'ün müdavimi olduğu Rejans Restoran'da hala mevcutta duran masasını göreceğiz. Turumuza devam edeceğiz St. Antuan Kilisesi'ni, Galata Köprüsü'nü görerek Eminönü'ne doğru yürüyüşümüze devam edeceğiz. Galata Köprüsü'nden geçerek Eminönü'nde Balık Ekmek yiyeceğiz. Daha sonra teknemize binerek 2. Köprüye kadar sürecek olan, İstanbul'un tarihi yalılarını göreceğimiz, hep Boğaz'ın izlendiği İstanbul'u Boğaz Turumuzda izleme imkânı bulacağız. Tekne turu dönüşü Tarihi Mısıra Çarşısı'na gelerek alışveriş sonrası otelimize gelerek bir süre dinlendikten sonra dileyen misafirlerimiz ile İstanbul'un meşhur Kumkapı Eğlenceleri'nde hep birlikte unutulmaz bir gece yaşayacağız.



4 Gün: PANORAMA 1453 MÜZESİ - BÜYÜK ADA TURU - İZMİR

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrası Panorama 1453 Müzesi'ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra Büyük Ada Turumuzu gerçekleştireceğiz. Büyük Ada'ya geçerken tekne içinden diğer adaları da görme imkânımız olacak. Daha sonra Büyük Ada'ya gelerek rehberimiz eşliğinde bir tur gerçekleştirdikten sonra dilerseniz bisiklet kiralayarak adada keyifli vakit geçirebilirsiniz. Daha sonra geri dönüyor ve İzmir'e doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molalar ile birlikte akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara geri bırakarak vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • 2 Gece Otel Konaklaması
  • 2 Sabah Kahvaltısı ve 1 Akşam Yemeği
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri
  • Araç içi İkramlar
  • Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk Gün Sabah Kahvaltısı                           
  • Öğle Yemekleri                                   
  • Otellerde Alınan İçecekler
  • Müze Ören Yeri Ücretleri ve Müze Kart
  • 1 Akşam Yemeği
  • Kumkapı Eğlencesi 
  • Kız Kulesi 
  • Adalar Vapuru Geçiş Ücreti 
  • Boğaz Turu 
  • Göksu Nehri Tekne


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://www.bellimatur.com/istanbul-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 25.04.2024 07:54 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.