Abant Kartepe Uludağ Turu (3lü Kar Keyfi) Tur Programı

Kış Sezonu Hafta sonu tatili sizleri bekliyor...

 3'LÜ KAR KEYFİ ABANT & KARTEPE & ULUDAĞ 
MAŞUKİYE  & ORMANYA HOBBİT EVLERİ

BOLU - ABANT GÖLÜ - MAŞUKİYE - ORMANYA HOBBİT EVLERİ

 KARTEPE & ULUDAĞ KAYAK MERKEZLERİ ile Birlikte!

Maşukiye'de ATV Safari Bellimatur Farkıyla
Ormanya Hobbit Evleri Bellimatur Farkıyla
Uludağ Kayak Merkezi Bellimatur Farkıyla

5*RADİSSON BLU HOTEL veya  5*RAMADA BY WYNDHAM HOTEL (1 Gece)

Kapalı Isıtmalı Havuz & Hamam 

Eğlenceli Bir Hafta Sonu Fırsatı Sizleri Bekliyor

2 GÜN 2 GECE | Kaçırılmaz FIRSAT  2999 TL'den itb.

Bu program size uymadıysa 2 gece konaklamalı programı incelemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü, Üçyol Yazıhaneler, Bornova Ege Acil Önü
Gezilecek Yerler: Abant, Uludağ, Kartepe, Maşukiye,Ormanya Hobit Evleri
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - ABANT GÖLÜ - MAŞUKİYE - KARTEPE KAYAK MERKEZİ

Akşam saat 20:30 GİRNE OFİS,  20:40 BOSTANLI İSKELESİ (İskelenin Ara Yer Önü), 20:50 KARŞIYAKA (Anıt Önü) 21:20 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü), 21:50 ÜÇYOL (Yazıhaneler Önü), 22:20 BORNOVA (Ege Acil Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Manisa - Akhisar - Balıkesir - Susurluk istikametini takip ederek Abant'a doğru devam ediyoruz. (Belirtilen saatler tahmini saatlerdir. Net ve Güncel saat bilgilendirmesi turunuzdan 1 gün önce SMS/KISA MESAJ SERVİSİ ile telefonunuza gönderilecektir.)

Sabah saatlerinde kahvaltı (ekstra) molamızı verdikten sonra yolumuza devam ederek karlar altında bir prenses gibi parlayan, çevresinin bitki zenginliği, büyük bir açık hava rekreasyon potansiyeline sahip ABANT GÖLÜ'ne ulaşıyoruz.Her mevsimde ayrı bir güzelliği olan Abant Gölü kenarında yürüyüşlerimizi yapıyoruz ve doğanın bizlere sunduğu muhteşem manzaralarda fotoğraflar çekiliyoruz.Serbest zaman sonrasında yolumaza devam ederek Kartepe eteklerinde ve Sapanca Gölü'nün kenarında bulunan doğayla iç içe MAŞUKİYE'ye varıyoruz. Adını aşık anlamına gelen ''maşuk'' kelimesinden alan Maşukiye'ye biz de aşık oluyoruz. Ormanlar arasında yer alan MAŞUKİYE`de, tertemiz havasında gezimize devam ediyoruz. Bu doğa harikası yerde vereceğimiz serbest zamanda isteyenler ATV, SAFARİ turuyla doğanın tadını çıkarırken, dileyen misafirlerimiz de DEV SALINCAK, ZİPLİNE ile adrenalin keyfini yaşayabilirler. Bir sonraki yerimiz Marmara bölgesinin üçüncü yüksek dağı olan ve modern kayak tesisleri ile her geçen gün popülerliği artan kış turizminin beyaz cennetlerinden KARTEPE’ye doğru yol alıyoruz. Kar kalitesiyle kayak severlerin gözde mekânlarından biri olan KARTEPE’de  dileyen misafirlerimiz ekstra olarak kayak yapabilir, arzu eden konuklarımızda kızak ve şambreller ile çocukluğuna geri dönerek eğlenceli anlar yaşayabilirler. Muhteşem dağ havasında ve bembeyaz örtü üzerinde vereceğimiz serbest zaman içerisinde şehir yaşantısının yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. Unutulmaz anılarımızla Kartepe’ye veda ediyor ve Sakarya bölgesinin en iyi otellerinden olan 5*RADİSSON BLU ve 5*RAMADA BY WYNDHAM Otel'e geliyor, akşam yemeğimizi alarak konaklıyoruz.(Otelimiz'de Isıtmalı Havuzları, Hamam Kullanımı ücretsiz olarak alabiliceksiniz.)

 



2 Gün: ORMANYA HOBBİT EVLERİ - ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ - İZMİR

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve ORMANYA HOBBİT EVLERİ'ne hareket ediyoruz. Eski adıyla Uzuntarla Tabiat Parkı yeni adıyla ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI’na doğru hareket ediyoruz. Ormanya Doğal Yaşam Parkı projesine 2014 yılında başlanmıştır ve projenin planlaması 10 yıldan fazla zaman sürmüştür. Doğal çevresiyle 4 bin dönümlük alandan oluşan Ormanya Doğal Yaşam Parkı Dünya’nın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkıdır. İçerisinde bulunan canlıların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda gelen ziyaretçiler için de tüm detaylar incelikle ve titizlikle planlanmıştır. Ormanya Doğal Yaşam Parkı, 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içerisinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok canlı türü park içerisinde doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. 'Yüzüklerin Efendisi'' ve ''Hobbitler'' filmiyle ünlenen Hobbit Evlerinin bulunduğu alanı da gezerek bu güzel görüntüleri anılarımıza ekliyoruz.yürüyüş yapıp,bu muhteşem doğayı fotoğraflıyoruz. Ormanya Doğal Yaşam Park'ı gezimizin sonrasında BURSA ULUDAĞ'a hareket ediyoruz. Uludağ’da isteyen konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek Cafelerde sıcak sahleplerini içebilirler.Burada geçireceğimiz neşeli saatler kar eğlencesini ve fotoğraflarımızı çekiniyor ve serbest zaman sonrası dönüş yolculuğuna geçiyor ve bir sonraki BELLİMA TUR organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz. (İzmir'e varış tahmini 23:00-01:00 arasıdır, planlarınızı buna göre yapmanızı tavsiye ederiz.)

ÖNEMLİ HATIRLATMA:
Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz. 
Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.
Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar
  • 1 Gece 5* Radisson Blu Otel Konaklaması
  • Otelde 1 Sabah Kahvaltısı
  • Otelde 1 Akşam Yemeği
  • Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmetleri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Müze, ören yeri ve milli park giriş ücretleri
  • Kayak takım ücretleri 
  • Telesiyej Ücreti
  • Atv & Utv  Safari Turu, Zipline 
  • Oteldeki ücretli aktiviteler (masaj, vb.) 


Kalkış Yerleri
  • FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (20:30)
  • ÜÇYOL PAMUKKALE OFİS ÖNÜ (21:00)
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (21:35)
  • BOSTANLI İSKELE (21:45)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (21:55)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (22:20)
Notlar

BİLMENİZ GEREKENLER:

Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları

1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

https://www.bellimatur.com/izmir-cikisli-abant-kartepe-masukiye-turu
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 19.04.2024 05:33 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.