Fas Kraliyet Şehirleri Turu (Kazablanka-Marakeş-Rabat) - Air Arabia Havayolları ile Tur Programı

Fas Kraliyet Şehirleri Turu

Air Arabia Havayolları ile 5 Gün 5 Gece

Kazablanka, Marakeş, Rabat

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havaalanı
Gezilecek Yerler: Marakeş, Kazablanka
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - CASABLANCA – MARRAKECH

Belirlenen saatte İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminaline ulaşarak Air Arabia Havayolları kontuarı önünde saat 21.00’da buluşuyıruz. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Air Arabia Havayollarının 3O438 tarifeli seferi ile saat 00.20’de Casablancaya hareket. Yerel saat ile 03.25’de Casablancaya varışımızın ardından alanda bekleyen aracımız ile Marrakech’e hareket. Marrakech’e varışımızın ardından şehir turumuz başlıyoruz. Görülecek yerler arasında; Dar sokakları ile size yüzyıllar öncesine götürecek olan Marrakech’i keşfetmeye başlıyoruz. Ba Ahmed’in Bhia Sarayı, Moresk Mimari’sinin 800 yıllık örneklerinden Koutoubia Minaresi, Majorella bahçeleri, Souklar ve Mucizeler Avlusu olarak adlandırılan Jma El Fna şehir meydanı göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam Chez Ali turuna katılıyoruz. (Chez Ali turu, tur ücretine dahildir) Dünyaca ünlü ve sadece Fas’a özgü Chez Ali’de binbir gece masallarını andıran müzisyenler ve folklör gösterileri eşliğinde alacağımız içeceğimizin ardından atlı süvarilerin yapacağı muhteşem gösterinin sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün: MARRAKECH

Sabah kahvaltısının ardından Bir Dünya Mirası Essaouira turuna katılıyoruz. (Essaouira turu, tur ücretine dahildir) Atlas okyanusu kıyısında yer alan, ilk bakışta bize eski Bodrum’u anımsataan bu şehir dünyaca ünlü eski Portekiz şehirlerinden biridir. Unesco tarafından ‘’Dünya Mirası’’ listesinde yer alan bu şehir, Atlas okyanusu kıyısında bir balıkçı limanı olup sanat ve kültürün iç içe geçtiği bir sahil kasabasıdır. Şehrin kalesi, balıkçı limanı ve eski Roma kentlerinden uyarlanarak inşa edilen Medina gezilecek yerler arasındadır. Gezmeye doyamayacağınız daracık dolambaç sokakları arasında şehri keşfedebilir ve keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Tur sonrası Marrakech’e dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



3 Gün: MARRAKECH

Sabah kahvaltısının ardından Atlas Dağları turuna katılıyoruz. (Atlas Dağları turu, tur ücretine dahildir) Muhteşem manzaralı pistleri, berberi köyleri, coğrafi yapıları keşfedeceğimiz bu turun ardından Ourika vadisi, Lalla Takerkust gölü kenarında mola veriyoruz. Gezimizden sonra Marrakech e dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



4 Gün: MARRAKECH - RABAT - CASABLANCA

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak Rabat’a hareket ediyoruz. (Rabat turu, tur ücretine dâhildir.) Varışımızı istinaden yapacağımız panoramik şehir turunda; Hassan Kulesi, Muhammed V Anıt mezarı, Kraliyet sarayı göreceğimiz yerler arasında. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte Casablanca’ya hareket ediyoruz. Casablanca’ya varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Görülecek yerler arasında; Dünyanın 3. büyük Camii’si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan Ain Diab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



5 Gün: CASABLANCA - ISTANBUL

Sabah kahvaltısın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Air Arabia Havayollarının 30347 sefer sayılı uçuşu ile 17.00’da İstanbul’a hareket. Türkiye saati ile 23.30’da varıyoruz ve turumuzu sonlandırıyoruz. 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Air Arabia Havayolları ile İstanbul (SAW) – Casablanca – İstanbul (SAW) arası uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Alan – otel – alan transferleri ve şehirlerarası transferler
  • 4* Otellerde 4 Gece – 5 Gün konaklama
  • Otellerde alınacak 4 sabah kahvaltısı ve 4 akşam yemeği
  • Marrakech, Essaouira,Rabat ve Casablanca Şehir turları
  • Atlas Dağları Turu
  • Chez Ali Turu
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Paket fiyatına dâhil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri + Otel Vergileri (Majorelle Bahçesi Girişi + Bahia Sarayı Girişi + Yerel Rehberlikler + Otel Vergileri :  Kişi Başı 50 Euro (Tur Esnasında Direkt Rehbere Ödenir)
  • İsteğe bağlı şoför ve rehber bahşişleri,
  • İzmir - İstanbul - İzmir İçhat Uçak Biletleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.bellimatur.com/kazablanka-marakes-fas-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 00:38 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.