Bursa, Trilye, Mudanya, Cumalıkızık, Gölyazı Turu Tur Programı

Tatilin En Keyiflisi BELLİMATUR, Kalitesi ve Ayrıcalığıyla Bursa'nın Kültür Mirasları;

 BURSA, TRİLYE, MUDANYA, CUMALIKIZIK, GÖLYAZI 
ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ TURU

Trilye, Mudanya, Mütareke Evi, Osmanlı Konakları, Bursa, Ulucami, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Orhan Gazi Türbesi,

Uludağ Kayak Merkezi, Cumalıkızık Köyü, Uluabat, Gölyazı Gölü

Bursa'da 4* KIRCI THERMAL OTEL'DE Y.P. Konaklama

TUR TARİHİ: 
24-25 ŞUBAT 2 GÜN 1 GECE
KAMPANYALI FİYAT 3499 TL YERİNE 2999 TL

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: GİRNE OFİS ÖNÜ, KARŞIYAKA ANIT, ÜÇKUYULAR, ÜÇYOL, SABANCI, LOZAN, EGE ÜNİ. ACİL
Gezilecek Yerler: Trilye, Mudanya, Bursa, Cumalıkızık, Gölyazı
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - CUMALIKIZIK KÖYÜ - TRİLYE - MUDANYA - BURSA

Sabah saat 06:00 Üçkuyular Ziraat Bankası Önü, 06:15 Üçyol Otobüs Yazıhaneleri, 06:40 Girne Caddesi Bellima Tur Ofis Önü, 06:50 Bostanlı İskele, 07:00 Karşıyaka (Yunuslar,Anıt), 07:20 Bornova Ege Üni Acil 'den siz değerli misafirlerimizi alıyor, AKHİSAR - BALIKESİR yolu üzerinden, yol üzerinde ekstra olarak alacağımız kahvaltı molamızın ardından Mudanya’ya giderek, Mudanya Mütareke Evi Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra sivil mimarisinin güzel örnekleri olan konaklarına ve hikayelerine tanıklık ediyoruz. Daha sonra Zeytinbağı ya da eski ismiyle Trilye’ye ulaşıyoruz. Sokaklarını gezmeye başlıyor; sırasıyla Fatih Cami’ni (AYA TADORI), Kıbrıs Eski Cumhurbaşkanı Başpiskopos Makarios’un bu okulda eğitim aldığı Taş Mektebi görüyor ve kısa bir serbest zaman kullanıyoruz. 700 yıllık bir Osmanlı köyü olan Cumalıkızık Köyü’ne gidiyoruz. Köyün girişindeki asırlık çınarlar bizi karşılıyorlar. Araçların giriş yapamadığı köyün sokaklarında yürümeye başlıyoruz. Cin Aralığı’nı, Cumalıkızık Cami ve Hamamı’nı, Zekiye Hatun Çeşmesi ve evlerini görüyoruz. Bu şirin köyümüzdeki gezimizin sonunda Cumalıkızık’tan ayrılarak Bursa Merkez'e geliyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ - GÖLYAZI - ULUABAT GÖLÜ - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası otelimizden ayrılıyoruz. Sabah kahvaltımızı otelimizde alıyor ve ardından Bursa’nın o güzel görüntüleri eşliğinde ULUDAĞ’a çıkıyoruz. Verilecek serbest zaman içerisinde dileyen yolcularımız karın ve kayağın keyfini çıkarırken, dileyen yolcularımız da kafeteryalarda sıcak içeceklerini yudumlayabilir ve aynı zamanda kış manzaraların şahitlik edebilir. Serbest zaman sonrası akşam üzeri saatlerinde aracımıza geçerek Uludağ’a veda ediyor ve Uludağ eteklerindeki iniş yapıyor ve Anadolu’da Işık Tanrısı Apollon adına tatlı su kenarına kurulan tek kent olan Gölyazı Köyü’ne gidiyoruz. Yaklaşık 200 yaşındaki evleri, koruma altındaki kuşları, 733 yıllık anıt ağacıyla görülmeye değer bu küçük balıkçı kasabasını ziyaretimiz sonrasında İzmir'e geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Sizleri İzmir'de aldığımız noktalara geri bırakarak bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım 

Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar

1 Gece Otel Konaklaması

Otellerde 1 Sabah Kahvaltısı

Otellerde 1 Akşam Yemeği

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Araç İçi İkramlar

Mesleki Sorumluluk Sigortası 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

İlk Gün Yolda Alınacak Kahvaltı

Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar

Öğle Yemekleri

Müze ve Ören Yeri Girişleri 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.bellimatur.com/izmir-cikisli-trilye-cumalikizik-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 13:51 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.